Bilværksted nær Roskilde

Velkommen indenfor hos Tumlinghøj Autos bilværksted med effektive og serviceminded medarbejdere.

Værkstedet

Oplever du problemer med bilen? Så er du altid velkommen til at komme forbi hos Tumlinghøj Auto bilværksted nær Roskilde i Gadstrup!

Vi udfører alle reparationer på alle biler, både for private og virksomheder. Vores timeløn ligger på kr. 350,- + moms pr. time, og på den måde kan alle nemt være med. Derudover er der altid en 100% gratis lånebil tilgængelig for kunden, når bilen er på værksted hos os!

Vi har et skønt og moderne værksted med blandt andet 5 lifte, dækmaskiner, de nyeste testapparater og alt i værktøj. 

Der er ikke den reparation, vi ikke kan klare! Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre præcis, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi er et mindre værksted beliggende i Gadstrup, som er mellem Køge og Roskilde

Skader

Hos Tumlinghøj Auto laver vi alle slags skader og reparationer. Der er ikke den opgave, der hverken er for stor eller for lille til os, så du er altid velkommen til at bestille tid! 

I dag betyder bilen alt, og derfor er vi godt klar over hvor ubelejligt, det er, når bilen skal til reparation. Derfor har vi altid en gratis lånebil til rådighed til vores kunder, når bilen skal repareres, så du stadig kan komme rundt og ordne hverdagens gøremål uden at gå på kompromis med transporten. Lånebilen er fuldkommen gratis, mens bilen er til reparation!

Service

Hos Tumlinghøj Auto udfører vi altid service på din bil med et smil, hvad enten det er et synstjek eller et ønske fra dig om at forny og opgradere bestemte dele på din bil. 

Vi står altid klar til at hjælpe dig med lige den service, du ønsker!

Få et godt tilbud

Vi kører altid med gode priser hos Tumlinghøj Auto, og derfor kan du altid få et godt tilbud hos os. 

Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om vores værksted og mulighed inden for diverse reparationer.

Spørgsmål til os på værkstedet?

Om du har fået skader på din bil eller den blot skal have service, gør ingen forskel for os. Vi står altid klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål på telefon 22 24 02 05.

Er du i stedet på udkig efter biler til salg eller ønsker du at sælge din egen bil? Så kan du naturligvis også altid komme forbi værkstedet. Vi hjælper dig med alting fra finansiering, biludlejning og meget mere. 

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os hos Tumlinghøj Auto, hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information om vores biler og reparationsmuligheder.