Finansiering af brugt bil

Tumlinghøj Auto tilbyder løsninger inden for finansiering, så du kan få præcis den bil, du ønsker.

Finansiering

Finansiering af brugt bil med udbetaling

Der findes rigtig mange muligheder, når din nye brugte bil skal finansieres. Der findes løsninger både med og uden udbetaling. Det mest normale lån er med min. 20%, dog min. 20.000,- i udbetaling. Her vil renten altid være lav, og vi kan nemt konkurrere med din bank. Renten fås enten som variabel eller fast. Spørg venligst om den aktuelle rente, da renten kan svinge en smule. Det er dog et krav her, at bilen skal være færdigbetalt ved bilens 12. leveår.

Køb uden udbetaling

Vi tilbyder også billån helt uden udbetaling – et såkaldt blancolån. Her tilbydes også attraktiv rente, og der kommer ikke pant i bilen – dvs. at der spares penge på tinglysning til staten. Det betyder reelt også, at bilen kan sælges efter overtagelse, og man kan bibeholde lånet alligevel.

Vi tilbyder også billige privatlån til de ældre og billige biler – typisk biler under kr. 50.000,- Her er der lave omkostninger og rimelige renter; renten er lidt højere, fordi finansieringsselskabet ikke har sikkerhed for deres penge, idet de ikke sætter pant i bilen.

Byttebil

Husk, at din/jeres gamle bil også indgår som udbetaling. Så er din/jeres nuværende bil f.eks. kr. 10.000,- værd, kan du/I nøjes med at betale kr. 10.000,- hvis det er kr. 20.000,- der kræves i udbetaling.

RKI-kunder

Til de kunder, der er registreret i RKI eller Debitorregistret, kan vi desværre ikke hjælpe med finansiering.

Finansieringstilbud

Kig ind forbi værkstedet, ring eller skriv for at få et skræddersyet finansieringstilbud, der passer til din økonomi og til den bil, du ønsker at købe.

Alle finansieringstilbud kræver en godkendelse fra finansieringsselskabet.

Ring til Frank på 2028 5121 for tidsbestilling eller spørgsmål

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os hos Tumlinghøj Auto, hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information om vores biler og reparationsmuligheder.