Bilforhandler Køge

Hos Tumlinghøj Auto har vi et væld af brugte biler, og der er sikkert én, der passer dig.

Din bilforhandler tæt på Køge

Er du på udkig efter en bilforhandler tæt på Køge med et stort udvalg af gode, brugte biler? Så er du kommet til det rette sted. Hos Tumlinghøj Auto har vi et væld af brugte biler, og der er sikkert en, der passer dig. Ovenikøbet tilbyder vi en lang række fordelagtige billån, så du ikke behøver at blande din bank ind i dit bilkøb.

Billån med udbetaling

Hvis du er på udkig efter en bilforhandler nær Køge, som kan tilbyde et billån med lav rente, behøver du ikke at lede længere. Hvis du optager vores billån med udbetaling, får du en rente, som sagtens kan konkurrere med den, banken tilbyder – og du kan både få den som fast og variabel. Vores eneste krav til et billån med udbetaling er, at bilen er færdigbetalt ved dens 12. leveår. Hvis du allerede ejer en bil, men ønsker at udskifte den til en nyere model, kan du også lade den indgå som en del af udbetalingen. Det, din gamle bil er værd, trækker vi simpelthen bare fra udbetalingen.

Blancolån

Et blancolån er et lån uden udbetaling. På et blancolån er renten stadig lav, og vi kræver blot, at du fremviser din sidste lønseddel samt din årsopgørelse, og at du har afbetalt bilen fuldstændig ved dens 15. leveår. Blancolån er et tilbud til dig, som søger en bilforhandler i nærheden af Køge, som ikke kræver kontant udbetaling

Hvis du er på udkig efter en ældre og billigere bil, kan vi også skræddersy et lån til biler i den kategori. Kravet om lønseddel og årsopgørelse er det samme som på det almindelige blancolån, men renten er dog en smule højere.

Mange glade bilejere i Køge

Vi nyder at give vores kunder gode oplevelser, og derfor har vi også mange glade kunder.
Du kan læse et udpluk af vores anmeldelser på Trustpilot.

Automekaniker Roskilde og Bilforhandler Køge

Vi kan mere end at sælge biler - Bilforhandler nær Køge

Hos Tumlinghøj Auto sælger vi ikke kun biler. Vi reparerer og servicerer også på vores veludstyrede og moderne værksted. Dette giver dig mulighed for at samle dit værkstedsbehov og dit behov for en bilforhandler ved Køge ét og samme sted. Vi tilbyder reparation af alle biler – både private og firmabiler. Vores værksted er udstyret med alt det nødvendige værktøj samt lifte, dækmaskiner og tidssvarende testapparater. Du kan derfor være sikker på, at din bil får en kompetent og professionel behandling hos os.

Find os

Tumlinghøj Auto er centralt placeret på Salløvvej 2 i Gadstrup, mellem Holbækmotorvejen og Køge Bugt Motorvejen, på en sidevej til primærrute 6. Det betyder, at der ikke er langt at køre, hvis du søger en bilforhandler nær Køge og Roskilde. Du kommer let til og fra, hvilket er en stor fordel, når du skal indlevere og afhente din bil hos os.  

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os hos Tumlinghøj Auto, hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information om vores biler og reparationsmuligheder.