Brugte biler Solrød

Leder du efter et autoværksted, som sælger brugte biler nær Solrød, er Tumlinghøj Auto det perfekte valg.

Brugte biler Solrød

Hvis du er på jagt efter et autoværksted, som sælger brugte biler nær Solrød, er Tumlinghøj Auto et godt sted at starte. Vi er en lille virksomhed, som sælger og køber gode, brugte biler og driver et professionelt og veludstyret værksted. Vores lille team af medarbejdere består af en mekaniker, en salgsmedarbejder og en kontormedarbejder. Vi har siden 2005 drevet vores lille virksomhed, som beskæftiger sig med reparation, køb og salg af brugte biler tæt på Solrød, og vi bestræber os hver dag på at levere den bedste service til vores kunder. Vil du høre mere om vores services, er du altid velkommen til at kontakte os.

Finansiering af din nye, brugte bil

Hos Tumlinghøj Auto vil vi gerne gøre livet lidt nemmere for vores kunder. Det indebærer blandt andet, at vi altid har som målsætning af levere en service, som kommer vores kunder til gode i en travl hverdag. Derfor tilbyder vi også et stort udvalg af rimelige billån, hvis du vælger at købe bil hos os. Dette giver dig mulighed for at undgå svinkeærinder hos banken, når du har brug for finansiering af brugte biler i Solrød og omegn.

Vi tilbyder både billån med og uden udbetaling, og du kan ovenikøbet lade din gamle bil indgå i handlen, når du skal investere i en ny model. Hvis du vælger at optage et lån med udbetaling, skal du ikke engang finde årsopgørelse og lønsedler frem. Vi kræver blot, at du betaler mindst 20% af bilens værdi, og at du har afbetalt bilen inden dens 12. leveår.

Hvis du ikke har mulighed for at lægge udbetalingen, kan du i stedet finansiere din nye, brugte bil med et såkaldt blancolån. På et blancolån skal du ikke lægge en rød reje. Vi kræver til gengæld, at du fremviser din årsopgørelser og seneste lønsedler, og at du har færdigbetalt bilen ved dens 15. leveår.

Kom og besøg vores værksted

På vores værksted nær Solrød reparerer og servicerer vores dygtige mekaniker alle slags biler for både private og erhvervsdrivende kunder. Værkstedet er udrustet med alt tænkeligt værktøj, der er nødvendigt for at kunne vedligeholde vores kunders biler. Desuden er det udstyret med de nyeste testapparater samt dækmaskiner og fem lifte, som giver os mulighed for at tage os af flere biler på én gang.

Høj kundetilfredshed – Brugte biler nær Solrød

Vi er stolte af vores høje kundetilfredshed, og vi håber også, at vi får muligheden for at give dig en god oplevelse. Lige her kan du selv læse vores kundeudtalelser på Trustpilot.

Vi er nemme at finde

Du finder Tumlinghøj Auto på Salløvvej 2 i Gadstrup tæt på Køgevej. Derfor er der ikke langt, når du har brug for et værksted eller en forhandler af brugte biler i Solrødområdet, og vi er desuden nemme at finde med vores placering tæt på to store indfaldsmotorveje. Vi ser frem til at se dig i vores værksted. 

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os hos Tumlinghøj Auto, hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information om vores biler og reparationsmuligheder.