Brugte biler Køge

Hvis du søger en kundeorienteret mekaniker og forhandler af brugte biler tæt på Køge, står vi klar til at hjælpe dig.

Brugte biler Køge

Velkommen til Tumlinghøj Auto! Vi er en lille virksomhed, som beskæftiger os med salg af brugte biler samt service og reparation af alle bilmærker. Vi servicerer både private og erhvervskunder, og vi tilbyder professionel og kundevenlig rådgivning samt attraktive finansieringsløsninger med lave renter. Hvis du søger en kundeorienteret mekaniker og forhandler af brugte biler tæt på Køge, står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og din bil.

Velkommen til vores værksted i Køge

På vores værksted nær Køge reparerer og servicerer vores mekaniker næsten alle biltyper og -mærker. Som det altid gør sig gældende hos Tumlinghøj Auto, er kunden i centrum på vores værksted, og vi har derfor forsynet lokalerne med tidssvarende testapparater, dækmaskiner og hele fem lifte, så vi hurtigt kan få din bil tilbage på vejen igen.

Bilsalg og attraktiv finansiering

I vores salgsafdeling står vores salgsmedarbejder klar til at vejlede og rådgive dig, så du er sikker på at finde den bil, der passer dig og dine behov bedst. Vi har desuden et bredt udvalg af brugte kvalitetsbiler, så der er masser at vælge imellem, når du er på jagt efter gode, brugte biler i nærheden af Køge.

Hos Tumlinghøj Auto sælger og reparerer vi ikke blot biler. Vi har også en målsætning om at levere en service, som gør hverdagen nemmere for vores kunder. Derfor tilbyder vi attraktive billån, så du som kunde hos os får mulighed for at finansiere din nye, brugte bil på stedet – helt uden indblanding fra din bank.

Vi tilbyder forskellige finansieringsløsninger – både med og uden udbetaling. Hvis du vælger at optage et lån med finansiering, skal du blot lægge minimum 20% af bilens værdi i udbetaling. Du får ovenikøbet en lav rente på lånet, som let kan konkurrere med den, banken tilbyder. Du kan også vælge et lån uden udbetaling. På denne type lån kræver vi dog, at du fremviser din sidste lønseddel og din årsopgørelse, men du får stadig en forholdsvis lav rente.

Høj tilfredshed blandt kunder

Vi er glade for at kunne servicere vores kunder hver dag. Med den gode service sikrer vi høj tilfredshed blandt kunder, og dette kan du selv få et indtryk af her på Trustpilot.

Tæt på det hele – Brugte biler nær Køge

Tumlinghøj Auto ligger på Salløvvej 2 i den lille by Gadstrup, som med sin korte afstand til flere store veje gør os nemt tilgængelige for vores kunder. Derfor er vi også et godt valg, når du skal bruge en automekaniker og forhandler af brugte biler nær Køge. Vi ser frem til at byde dig velkommen på vores værksted.

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os hos Tumlinghøj Auto, hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information om vores biler og reparationsmuligheder.