Biler til salg

Her hos Tumlinghøj Auto har du muligheden for at finde den bil, du leder efter.

Biler vi har til salg

Nedenfor finder du de biler, vi pt. har til salg hos Tumlinghøj Auto. Vi har et stort katalog af købeklare, brugte biler, som blot venter på at få sin næste ejer. Vi sælger alt fra den store familiebil til den lille sportsmodel.
Kontakt os gerne, hvis du er interesseret i en af vores biler!

Finansiering

Har du brug for et godt skræddersyet tilbud på finansiering af din nye bil? Hos Tumlinghøj Auto står vi klar til at hjælpe dig med netop det – kig forbi værkstedet og lad os tage et kig på dine muligheder. 

Sælg din bil

Har du allerede en bil, og vil udskifte til en ny? På vores værkstedet er det muligt at sælge din bil til os, inden du køber en ny. Vi gennemgår hele bilen, og giver dig en god pris. 

Har du spørgsmål til os?

Står du med spørgsmål du stadig ikke har fået svar på? Uanset hvad det er, kan vi hos Tumlinghøj Auto altid hjælpe dig. Vi har mange års erfaring i branchen, og sikrer at du bliver godt kørerende – hvad end du har brug for en ny bil, vil sælge din gamle eller skal leje en bil

Du kan altid kontakte os direkte på telefon 
22 24 02 05 eller  skrive en mail til os på kontakt@tumlinghoejauto.dk for at høre mere. 

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os hos Tumlinghøj Auto, hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information om vores biler og reparationsmuligheder.