Brugte biler Roskilde

Hos Tumlinghøj Auto vil vi gerne gøre det nemmere for dig at købe brugte biler i Roskilde og omegn.

Brugte biler Roskilde

Hvis du er på udkig efter et sted at købe brugte biler nær Roskilde, er der mange muligheder, og du kan hurtigt blive i tvivl om, hvad du skal kigge efter, når du skal vælge den rette forhandler. Hos Tumlinghøj Auto vil vi gerne gøre det nemmere for dig at købe brugte biler i Roskilde og omegn. Derfor tilbyder vi flere forskellige finansieringsmuligheder, så du kan finansiere dit bilkøb på den måde, der passer dig bedst. Desuden har vi et moderne og velindrettet værksted, så vi løbende kan sørge for, at din bil kører, som den skal. Vil du høre mere om vores services, så kontakt os gerne i dag.

Finansiering af din nye, brugte bil

Når du er på jagt efter det rette sted at kigge på brugte biler i Roskildeområdet, spiller økonomien selvfølgelig en stor rolle. Derfor tilbyder vi hos Tumlinghøj Auto en vifte af forskellige finansieringsmuligheder, der giver dig frihed til at vælge den løsning, der imødekommer dine behov bedst. Du kan vælge at finansiere dit bilkøb med eller uden udbetaling, og du kan ovenikøbet vælge at lade din gamle bil indgå i handlen.

Finansiering med udbetaling

Hvis du ikke ønsker at skulle finde lønsedler og årsopgørelse frem, er finansiering med udbetaling den rette løsning for dig. Ved denne type billån kræver vi blot, at du udbetaler mindst 20% af bilens værdi – dog med en mindstebetaling på 20.000 kroner. Bilen skal desuden være færdigbetalt ved dens 12. leveår. Hvis du allerede ejer en bil, kan den sågar indgå i handlen som en del af udbetalingen. Renten er altid lav og fås som både variabel og fast.

Finansiering uden udbetaling

Hvis du ikke ønsker at lægge en udbetaling, kan du også vælge at finansiere din bil med et såkaldt blancolån. Vi kræver ingen udbetaling, når du optager et blancolån, men det er dog et krav, at du fremviser din årsopgørelse og din sidste lønseddel, samt at bilen er færdigbetalt ved dens 15. leveår. Til gengæld får du en attraktiv, lav rente.

Tilfredse kunder

Vi ønsker altid at gøre vores kunder tilfredse, og dem har vi naturligvis mange af. Du kan selv få et indtryk af vores grundighed ved at læse vores Trustpilot-anmeldelser.

Her finder du os – Brugte biler Roskilde

Tumlinghøj Auto ligger på Salløvvej 2 i Gadstrup. Vi ligger på en sidevej til Køgevej og kort tids kørsel fra både Holbækmotorvejen og Køge Bugt Motorvejen, og vi er derfor nemt tilgængelige og nemme at finde. Vi har altid et velasorteret udvalg af biler, og du kan derfor roligt aflægge os et besøg, når du kigger efter brugte biler tæt på Roskilde.

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os hos Tumlinghøj Auto, hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information om vores biler og reparationsmuligheder.